Härliga Désirée!

Dagens vintips: La Désirée Chardonnay 2019, nr 6321, 79kr. “Fruktig, ungdomlig smak med inslag av päron, honungsmelon, örter, mineral och citrus. Serveras vid 8-10°C till rätter av fisk eller skaldjur, sallader och kanske som aperitif.”

Läs Vidare

Två ostar och vit Bourgogne

Sommelieren och osthandlaren tillika vår ambassadör Alexandra Ruane tipsar oss om två ostar som går bra ihop med Clotilde Davenne Bourgogne Blanc 2018, nr 5562, 129kr. På vår youtube-kanal TerrificWinesTV.

Läs Vidare

Terrific Wines Club

Gå med i vår vinklubb, Terrific Wines Club! Medlemskapet är gratis och Du förbinder Dig inte till någonting. Däremot kommer Du få erbjudanden från vår klubb. Till exempel om provningar eller när vi släpper nya vinlådor för medlemmarna.

Läs Vidare

Vi minskar vår klimatpåverkan!

”Dryckesbranschens klimatinitiativ” är ett ambitiöst projekt som startades 2018 och där flera av aktörerna på den svenska dryckesmarknaden deltar med Systembolaget i spetsen. Syftet är att samverka för att minska dryckesbranschens klimatpåverkan. Självklart är också vi med. Den direkta bakgrunden till dryckesbranschens klimatinitiativ är Parisavtalet från 2015. Då enades världens länder om att den globala …

Läs Vidare