Gräddstuvade kantareller med köttfärssås på Eriks vis

Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig och den enda princip man skall ha i livet är: ”Den enda princip jag har är att inte ha några principer”. Jag har alltid tyckt att kantareller är så gott att de endast skall stekas i smör och serveras på bröd alternativt till färskpotatis mosat …

Läs Vidare

Kyckling i krämig mangosås

Det här är  en riktigt god och lättlagad kycklingrätt som också går att göra som vegan genom att byta ut kycklingen mot Quorn och grädden mot kokosgrädde. Det är behövs för fyra personer 4 kycklingfiléer 300 gram mango chutney 2 dl grädde 1 dl färskpressad apelsinjuice 2 msk smör 1 msk curry eller currypasta Salt …

Läs Vidare

Ny prestige-konjak!

Cognac eller konjak. Förr var det alltid konjak i Sverige, numer skrivs det nog minst lika ofta cognac. Bortsett från detta kan vi med viss stolhet i rösten berätta att vi nu är representant för den relativt unga prestige-firman Cognac François Voyer – en producent med fokus på inte bara kvalitet utan alltid högsta kvalitet, …

Läs Vidare

Mer TV från oss!

Ni har väl inte missat vår youtube-kanal TerrificWinesTV? Vi lägger där upp både kortare och längre filmer med lärdomar om vin. Den som inte vill missa något prenumererar på kanalen (görs på youtube-sidan). Idag tipsar vi om två kortare filmsnuttar med vinmakaren Lars Torstenson.      

Läs Vidare