Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker.
För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
Clos Dière “L’oeuf” och Clos Dière “La barrique” är samma vin från början: Syrah ekologiskt odlad (certifikat 2021) vid lågt uttag (<20hl/ha), manuellt skördad vid två tillfällen för att uppnå optimal balans, lång macerationstid med få ompumpningar, endast självrunnen must har använts för vinet. Efter vinifieringsprocessen delades vinet upp på betongägg (“L’oeuf”) och nya, franska ekfat (“La barrique) och lagrades cirka nio månader innan de buteljerades utan klarning eller filtrering. Både “L’oeuf” och “La barrique” vinner på flera års lagring.
Typ
Rött vin |
Producent |
LandFrankrike |
UrsprungProvence |
Druva
Syrah (100%) |
Årgång
2020 |
Passar tillLamm, Nötkött, Vilt |
MärkningEko |
Storlek
750 ml |
Alkoholhalt% |
Antal per kolli
6 flaskor |
Ladda ned Produktblad |
Rött vin | Frankrike |
Clos Dière “L’oeuf” |
2020 750 ml |
349 kr |
Rosévin | Frankrike |
R Rabiega rosé |
2020 750 ml |
1050 kr |
Rött vin | Frankrike |
Virginie de Valandraud |
2016 750 ml |
525 kr |
Rött vin | USA |
HFE Red mountain Red |
2017 750 ml |
229 kr |