TERRIFIC WINES CLUB

Självklart behöver vi fler vinklubbar! Ju fler desto bättre. Syftet med Terrific Wines Club är något så egoistiskt som att vi vill flasha med de upptäckter vi gör i vinvärlden under våra ständiga resor i den samma.

Terrific Wines Club erbjuder sina medlemmar tre-fyra vinpaket per år. Varje leverans kostar vanligen mellan 750-950 kronor och innehåller två flaskor av tre olika viner i lite olika prislägen. Vinerna beställs från Systembolaget och med ett ”hemligt” beställningsnummer från oss.

Vi delar med oss av mer kända producenter, men i än högre grad kommer vi att presentera nyheter vi stött på i vinets vida värld. Nya producenter eller viner. Ibland kommer vi rent av att lägga med viner som gjorts enkom för Terrific Wines Club och därmed i mycket liten upplaga. Dessutom kommer Terrific Wines Clubs medlemmar att bjudas in till unika vinprovningar med spännande teman.

Vi har ingen ambition att bygga Terrific Wines Club till en stor verksamhet. Tvärtom föredrar vi en mindre klubb som tillåter oss att arbeta med små upplagor av mer eller mindre unika viner.

Gissningsvis kommer vi att få fler medlemmar än vi ibland har viner. I de fallen kommer ”först till kvarn” att gälla: den som beställer först, eller i vart fall snabbt, får sin låda. Väl medvetna om att detta kan medföra att medlemmar blir utan vin och därmed besvikna, kommer vi då och då, helst så ofta som möjligt, erbjuda enskilda viner i lite större volym. Viner som man kan köpa styckvis eller i lådor om sex eller 12 flaskor. Visst låter det spännande…

REGLER FÖR TERRIFIC WINES CLUB

Du anmäler dig via formuläret här bredvid. Att bli medlem kostar ingenting och du förbinder dig inte till något. En gång i månaden kommer vi skicka ut inbjudan till vinprovning eller event till ett fördelaktigt pris. Tre -fyra gånger per år skickar vi ut ett meddelande om att en ny specialkomponerad låda är klar. Samtidigt får du ett hemligt beställningsnummer. Med hjälp av det hemliga numret kan du via Systembolaget beställa din låda.

Kom ihåg, att det är först till kvarn som gäller de gånger vi har ett begränsat utbud. De gånger vi har ett större utbud än vanligt och då det överstiger efterfrågan tar vi bort hemligstämpeln på beställningsnumret efter några veckor.