Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker.
För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
Lyxkänsla för en liten peng. De som lyxar till det ännu mer byter ut crabsticks mot hummer eller kungskrabba, men som i många rätter med mycket smak blir hummern/kungskrabban mer konsistens än smak.
400 g crabsticks skuren i mindre bitar
1 liten finhackad gul lök
2 finhackade vitlöksklyftor
1 finhackad röd pepparfrukt
500 g körsbärstomater skuren i små bitar
2 msk smör
2 msk olivolja
Pasta
Basilika och/eller oregano
Salt och grovmalen peppar
Finriven och långlagrad ost
1. Fräs lök, vitlök och pepparfrukt i smör och olja på medeltemperatur till löken är mjuk och genomskinlig.
2. Tillsätt tomater och låt det sjuda 10-15 minuter.
3. Koka pastan ”al dente”, spara 1 dl av kokvattnet.
4. Blanda crabsticks med såsen och ge det ett lätt uppkok, smaka av med salt och grovmalen svartpeppar.
5. Blanda såsen med pastan, om det känns torrt, späd med lite kokvatten.
6. Toppa med örter och finriven ost.
Al Caleri by Chiara Condello |
2021 750 ml |
129 kr |
Mouzillon-Tillières |
2018 750 ml |
179 kr |
Gardo & Morris Organic Reserve Chardonnay |
2020 750 ml |
185 kr |
Chiara Condello |
2018 750 ml |
199 kr |