Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker.
För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
Entrecote
4 x 250 gr välhängd ryggbiff
Salt och peppar
Bearnaisesås
4 st ägg
300 gr smör
1 kvist dragon
8 st vitpepparkorn
2 st schalottenlökar
0,5 dl vitvinsvinäger (eller ännu hellre dragonvinäger)
1 msk finhackad persilja
6 st finhackade dragonblad
Pommes
4 stora bakpotatisar
1,5 L frityrolja
Bearnaise
Strö i lite hackad persilja och dragon. Salta och peppra.
PommesDag 1
Dag 2 (går naturligtvis att göra samma dag som ovan om man hellre vill det)
5. Värm oljan till cirka 180 grader. Lägg ner pommes fritesen igen och fritera tills de får lätt gyllene färg och går av när man böjer på dem. Ta upp dem och låt oljan rinna av. Salta och servera omedelbart.
Leeu & Passant Lötter Cinsault |
2018 750 ml |
299 kr |
HFE Red Mountain Red 2012 5L |
2012 5000 ml |
2350 kr |
Cuvée Constance |
2022 750 ml |
129 kr |
Condé Al Caleri by Chiara Condello |
2021 750 ml |
139 kr |