Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker.
För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
Entrecote
4 x 250 gr välhängd ryggbiff
Salt och peppar
Bearnaisesås
4 st ägg
300 gr smör
1 kvist dragon
8 st vitpepparkorn
2 st schalottenlökar
0,5 dl vitvinsvinäger (eller ännu hellre dragonvinäger)
1 msk finhackad persilja
6 st finhackade dragonblad
Pommes
4 stora bakpotatisar
1,5 L frityrolja
Bearnaise
Strö i lite hackad persilja och dragon. Salta och peppra.
PommesDag 1
Dag 2 (går naturligtvis att göra samma dag som ovan om man hellre vill det)
5. Värm oljan till cirka 180 grader. Lägg ner pommes fritesen igen och fritera tills de får lätt gyllene färg och går av när man böjer på dem. Ta upp dem och låt oljan rinna av. Salta och servera omedelbart.
Molino Teorema Barbaresco |
2020 750 ml |
379 kr |
Mullineux Iron Syrah |
2019 750 ml |
699 kr |
Torre Muga |
2020 750 ml |
755 kr |
Virginie de Valandraud |
2020 750 ml |
625 kr |