Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker.
För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
Den peruanska nationalrätten ceviche är lika festlig som enkel att göra och den kan varieras i oändlighet. Här har vi valt att göra en tämligen klassisk variant där färsk fisk möter limejuice, chili, salladslök och koriander i en frisk och fräsch komposition. Testa gärna att addera avokado, mango eller sparris eller byt ut fisken mot räkor eller bläckfisk… ja ni förstår att möjligheterna är oändliga.
300 gr färsk tonfisk (hällefrundra, gös, torsk eller pilgrimsmussla går också finfint)
1 röd chili
2 små salladslökar
1/2 rödlök
2-3 lime beroende på storlek
Salt och peppar
1 nypa strösocker
1,5 msk olivolja
1 halv kruka koriander
Tavel Trésor des Sables |
2023 750 ml |
179 kr |
Crémant de Bourgogne Brut Extra Magnum |
1500 ml |
439 kr |
Amphora |
2020 750 ml |
329 kr |
Virginie de Valandraud Blanc |
2020 750 ml |
479 kr |