Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker.
För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
Den peruanska nationalrätten ceviche är lika festlig som enkel att göra och den kan varieras i oändlighet. Här har vi valt att göra en tämligen klassisk variant där färsk fisk möter limejuice, chili, salladslök och koriander i en frisk och fräsch komposition. Testa gärna att addera avokado, mango eller sparris eller byt ut fisken mot räkor eller bläckfisk… ja ni förstår att möjligheterna är oändliga.
300 gr färsk tonfisk (hällefrundra, gös, torsk eller pilgrimsmussla går också finfint)
1 röd chili
2 små salladslökar
1/2 rödlök
2-3 lime beroende på storlek
Salt och peppar
1 nypa strösocker
1,5 msk olivolja
1 halv kruka koriander
Chablis Grand Cru Bougros |
2015 750 ml |
625 kr |
Rings Rosé |
2021 750 ml |
149 kr |
Sylvaner Bio’S |
2019 750 ml |
149 kr |
Condé Rosé |
2022 750 ml |
139 kr |