Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker.
För inköp och besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
Clos Dière “L’oeuf” och Clos Dière “La barrique” är samma vin från början: Syrah ekologiskt odlad (certifikat 2021) vid lågt uttag (<20hl/ha), manuellt skördad vid två tillfällen för att uppnå optimal balans, lång macerationstid med få ompumpningar, endast självrunnen must har använts för vinet. Efter vinifieringsprocessen delades vinet upp på betongägg (“L’oeuf”) och nya, franska ekfat (“La barrique) och lagrades cirka nio månader innan de buteljerades utan klarning eller filtrering. Både “L’oeuf” och “La barrique” vinner på flera års lagring.
Typ
Rött vin |
Producent |
LandFrankrike |
UrsprungProvence |
Druva
Syrah (100%) |
Årgång
2020 |
Passar tillLamm, Nötkött, Vilt |
MärkningEko |
Storlek
750 ml |
Alkoholhalt% |
Antal per kolli
6 flaskor |
Ladda ned Produktblad |
Rött vin | Frankrike |
Rabiega Rabiega Rouge |
2021 750 ml |
199 kr |
Rött vin | Frankrike |
Ergo Bibamus Rouge |
2022 750 ml |
185 kr |
Rött vin | Frankrike |
Maison Renard Lirac Côtes du Rhône Cru |
2022 750 ml |
135 kr |
Rött vin | Frankrike |
Domaine Combier |
2021 750 ml |
325 kr |