Salsicciabollar med lime och krämig pasta

En lättlagad och samtidigt magiskt god rätt!

$img['alt']

Ingredienser

3 st färska salsicciakorvar

Rivet limeskal av 2 st lime

Mald svartpeppar

2 dl parmesan

1 kruka basilika

5 blad riven svartkål

300 gram pasta

3 äggulor

2 vitlöksklyftor

Tillvägagångssätt

  1. Klipp tre stycken salsicciakorvar i jämna storlekar för att rulla till bollar. Rulla dem sedan i rivet limeskal och mald svartpeppar.
  2. Koka pasta.
  3. Blanda riven parmesan med äggulorna och hackad, färsk basilika.
  4. Riv ner blad av svartkål och fräs lätt ihop med hackad vitlök.
  5. Stek salsicciabollarna.
  6. Blanda den kokta pastan med ost och äggröran.
  7. Servera pastan med bollarna och toppa med den frästa svartkålen.