DLD Syrah Red Mountain är ett vin fylld av kärlek

Lördagens vinprovning blev en succé. Deltagarna stortrivdes och märkte att vinupplevelsen förstärktes när de fick sätta ord på vinets smaker. Jag citerar en nöjd och väldigt imponerad deltagare av Terrific Wines viner från helgens temaprovning:

– DLD Syrah Red Mountain! Ett vin fylld av kärlek!

Ovanstående vin blev en hit! Dessutom stod vinerna för en elegant och smakrik vinupplevelse.

img_3719

DLD Syrah Red Mountain imponerade många deltagare med sin elegans och generösa fyllighet och kryddighet samtidigt som den är packad med en hel del mörka bär och plommon. Självklart stor inspiration från Rhonedalen med sitt peppriga kryddiga avslut.

 

img_20161204_222116

Kvällens två storfavoriter blev DLD Syrah och Girard old vine Zinfandel. Det blev mycket doftande på vinerna, amerikansk ek påverkar ju trots allt doften mest.

 

img_20161204_222043

 

Kvällens viner:

Cartlidge & Browne Pinot Noir               Årgång 2013

Ponzi Pinot Noir                                         Årgång 2011

DLD Syrah                                                   Årgång 2012

Girard Old Vine Zinfandel                       Årgång 2013

Girard Artistry                                            Årgång 2012

 

img_3920

Smaksinnet utvecklas när man provar viner och det var något som helgens sällskap märkte en bit in i vinprovningen och efter att ha provat en rad eleganta viner från Kalifornien och Washington state.

img_20161204_222210

 

Intresserad av att boka en vinprovning med tema rundresa USA med Terrific Wines viner? Hör av dig då till mig här på ambassadörbloggen eller maila mig på mathias@terrificwines.se för att boka en oförglömlig kväll.

/ Mathias

Terrific Wines
Ambassdor