Njut av Rioja Bordon Reserva till lammfiolen under julhelgen

Bättre än så här blir inte en Reserva från Rioja. Årgång 2009 var fantastisk, komplex och härlig. Den nya årgången 2011 är minst lika intressant och gör ingen besviken heller. Rioja Bordon Reservan är elegant, smakrik och fantastisk. En örtig härlig doft och smak med inslag av torkade mörka bär, dill, gul lakrits och ekfatstoner med en härlig lång eftersmak. Perfekt serverad i en Big O Wine tumbler!

Prova vinet tillsammans med den traditionella lammfiolen under julen som dessutom är en delikatess på julbordet eller varför inte till lammracks under nyårshelgen.

Årgång 2011 av Rioja Bordon Reserva fick dessutom högt betyg av deltagarna från temaprovningen i höstas. Smakrik, fruktig och härligt kryddig med toner av vanilj var några av de beskrivande orden för vinet.

 

Passa på att beställ en butelj nu till helgen eller om man har tur så finner man en flaska på hyllan i butiken. Artikelnummer 2726.

Nyfiken på vinet och andra fina viner från Terrific Wines. Passa på att boka en temaprovning med fantastiska viner från Bodegas Franco Espanolas i Rioja. Bara höra av dig här på sidan eller maila mig på mathias@terrificwines.se

God Jul!

 

 

 

Terrific Wines
Ambassdor