Ny spännande vinlåda!

PS 18.30  7/12    OBS! Ojojoj, vilken succé för den här lådan: den är redan slutsåld! Vi har aldrig tidigare varit med om att de här lådorna sålt i en sådan rekordfart. Något tagna på sängen lovar vi att göra fler lådor nästa gång (förmodligen framemot mars)…

 

Nu släpper vi äntligen en ny vinlåda – Terrific Wine Club Jul 2017 – med tre spännande viner och två flaskor av varje. Den innehåller vår kära Clotilde Davennes allra första årgång av Crémant de Bourgogne, 2006. Ett unikt tillfället att lägga beslag på de fåtal flaskor som finns. Vin nummer två kommer även det rån Bourgogne men det lite sydligare Saint Veran. Producenten Domaine Trouillet är en nykomling för oss men har redan upptäckts av vinjournalister som hyllat vinet. Avslutningsvis bjuder lådan på inget mindre än Game of Thrones Paso Robles Red. Bakom vinet står produktionsbolaget HBO, som gör serien med samma namn som vinet, och Vintage Wine Estates i Kalifornien och vinet har redan hunnit göra succé på flera marknader.

Lådan beställs på Systembolaget med nr: 79562-09 och kostar 996 kr. Vi gör som vanligt bara ett fåtal av dessa lådor så det är först till kvarn som gäller. Beställ nu och ha lådan lagom till jul och alla festligheter.

Terrific Wines
Ambassdor