Vinerna från Girard Winery och Hedges family Estate gjorde succé under provningarna i höstas

Viner från Girard Winery och Hedges family Estate gjorde succé under vinprovningarna hela långa hösten förra året. Temat och vinerna blev väldigt omtyckta och omtalade. Engagerade deltagare från Huddinge kommun och Moderaterna i Tumba fick försöka skilja på två olika viner av druvan Pinot Noir från två olika vinområden.

Deltagarna från alla provningarna var motiverade och koncentrerade och fick gissa på färg, doft och smak som blev en tuff utmaning men som samtidigt skapade en härlig spännande stämning. Girard Russian River Chardonnay imponerande på många under halva delen av temaprovningen. En generös, inbjudande och samtidigt frisk Chardonnay med fin balanserad ekfatskaraktär. Här hittade många smörkola och äppeltoner i smaken med en härlig doft av vanilj och ekfat.

 

DLD Syrah från Hedges family Estate i Washington State imponerade också med sin genrösa kryddiga örtighet och inslag av plommon, lakrits och peppartoner.

Båda vinerna från Girard blev snabbt väldigt omtyckta för sin karaktär och stil. Provningarna blev väldigt lyckade där flera har hört av sig igen och pratat varmt om vinerna. Med andra ord så ser det väldigt ljust ut för hela 2017 nu när intresset för dessa viner har ökat och ryktet om Terrific Wines viner har spridits.

 

Om ni blir nyfikna på att prova eleganta viner från de allra bästa vinregionerna i USA så kan ni bara höra av er här på ambassadörbloggen eller maila mig på mathias@terrificwines.se för att boka.

 

 

 

Terrific Wines
Ambassdor